Grupul internațional synlab aduce pacienților din România servicii de înaltă clasă în domeniul analizelor de laborator.

synlab este o rețea tot mai mare de laboratoare medicale, care a fost înființata în Germania în 1998. Fiecare laborator este dedicat regiunii sale de origine și sistemului local de îngrijire a sănătății.

Prin crearea unor sinergii între rețeaua internațională de laboratoare acreditate și centre de cercetare, aparatura de ultimă generație, metodele de diagnostic precise, vasta experiență medicală a personalului, managementul de laborator eficient și conștiința profesională, laboratoarele synlab garantează cea mai bună calitate analitică a rezultatelor, chiar și în cazul celor mai rare teste.

Dialogul interdisciplinar periodic între oamenii de știință din toate domeniile din rețeaua noastră asigură adaptarea constantă la cele mai recente cercetări și dezvoltă calea spre medicina personalizată. Pentru că fiecare persoana este unică.

Oriunde în lumea noastră modernă există ceva de analizat, noi vom combina pre-analiticul cu logistica, măsuratorile, rezultatele și, mai mult decât atât, cu consilierea pentru un serviciu complet bazat pe știință.

Grupul synlab își asumă responsabilitatea și, în același timp, creează valori.

Ne străduim pentru o contribuție profesională cât mai rapidă, mai precisă, mai flexibilă și cât mai corectă, astfel încât pacienții nostri să beneficieze de cea mai bună îngrijire medicală .

Prioritatea noastră este grija personală pentru fiecare pacient!