SYNLAB - Europe's Number One Medical Diagnostics Provider

 

Medicina umana ¹

Oferim servicii complete de laborator clinic catre laboratoare, medici practicieni, spitale si pacienti, acoperind toate domeniile diagnosticului medical.

Acordam o importanta deosebita imbunatatirii diagnosticului medical si constituim o forta de propagare a progresului medical prin sustinerea cresterii si inovatiei.

 

Pharma ¹

In cadrul retelei noastre europene de experti medicali, intretinem relatii excelente cu industria si universitatile de renume.
Oferim un serviciu expert de testare dedicata, pentru intregul parcurs de la dezvoltarea medicamentului, trecand prin studii clinice, pana la stabilirea raspunsului terapeutic si a sigurantei medicamentului.

Alimente1

Suntem partenerul dumneavoastra in toate situatiile care tin de hrana si alimentatie.
Prin reteaua noastra de laboratoare, va putem oferi serviciile noastre la nivel regional si international.
Cu ajutorul tehnologiei de varf, va putem pune la dispozitie o gama variata de metode de analiza pentru un spectru vast de teste.

Produsi1
 

Pentru clientii nostri din toata lumea, efectuam teste de monitorizare a produsilor petrolieri si eliberam rezultatele in peste 20 de limbi.
Analizam uleiuri de motor, combustibili, lichide racire si uleiuri pentru transformator, pentru a permite clientilor nostri sa-si creasca rata de recuperare a investitiei.
Suntem experti in analiza combustibililor lichizi, solizi si a combustibililor secundari, precum si in monitorizarea proceselor de combustie.
Prin centrul nostru de instruire acreditat, oferim clientilor nostri diplome de certificare.

Igiena1

Oferim tot spectrul de servicii de diagnostic in igiena: recoltare, analiza, validare, monitorizare si consiliere.
Putem efectua toate testele microbiologice, fizice si chimice conform standardelor europene, pentru a asigura servicii rapide, punctuale si de incredere pentru clientii nostri.

Analiza mediului¹

Oferim servicii complexe de diagnostic in domeniul siguranta mediului si siguranta alimentara. Ofera noastra include analiza solului, aerului si apei, analize industriale, ecotoxicologice, analiza compozitiei alimentare, igiena alimentelor si verificarea etichetarii.


¹ Serviciile disponibile pot varia de la tara la alta