Ambrosia este alergenul responsabil de cele mai multe cazuri de rinite alergice, conjunctivite alergice si astm bronsic alergic

Ambrosia este alergenul responsabil de cele mai multe cazuri de rinite alergice, conjunctivite alergice si astm bronsic alergic

in Europa, in special in Europa de Est, polenul de Ambrosia reprezinta 50% din polenul total. Invazia plantei a fost favorizata de schimbarile climatice, in special cresterea concentratiei de CO2 si incalzirea, care au favorizat extinderea sezonului de polenizare si raspandirea particulelor de polen cu ajutorul vantului.

Exista acum 33 de milioane de persoane alergice la Ambrosia in Europa.

Daca autoritatile din toate tarile nu vor lua masuri drastice de eradicare a plantei, numarul alergicilor la Ambrosia va reprezenta 40% din populatia Europei.

Numit pectat liaza sau antigenul E, alergenul recombinat nAmb a 1 (CW230) este alergenul major al Ambrosia elatior, deoarece este prezent la 95% din cazurile cu sensibilizare la Ambrosia.

Campania SYNLAB de constientizare a amplificarii alergiei la Ambrosia va propune sa verificati intreaga familie pentru sensibilizarea la acest polen, precum si la alti alergeni respiratori.

IgE specific alergeni recombinati Ambrosia elatior (artemisiifolia) - nAmb a 1 (CW230)

PRET NOU – 50 LEI - PRET VECHI - 60 LEI

IgE specific Ambrosia elatior (artemisiifolia) (CW1)

PRET NOU – 50 LEI - PRET VECHI - 60 LEI

IgE specific mix Ambrosia (elatior, psilostachya, trifida) (CWX209)

PRET NOU – 50 LEI - PRET VECHI - 60 LEI

IgE specific polen ierburi amestec - Ambrosia elatior, Artemisia vulgaris, Plantago lanceolata, Chenopodium album, Salsola kali (CWX1)

PRET NOU – 50 LEI - PRET VECHI - 60 LEI

IgE specific profil simptomatologie ASTM/RINITa PERENa - Dermatophagoides pteronyssinus, par si epiteliu de pisica, par de caine, mucegaiuri amestec MX1 (Penicillium chrysogenum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus, Alternaria alternata) (PEREN)

PRET NOU – 175 LEI - PRET VECHI - 195 LEI

IgE specific profil simptomatologie ASTM/RINITa PERENa-SEZONIERa - Dermatophagoides pteronyssinus, par si epiteliu de pisica, par de caine, mucegaiuri amestec MX1 (Penicillium chrysogenum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus, Alternaria alternata), timoftica, mesteacan argintiu comun, ambrozie comuna, pelin (PHAR)

PRET NOU – 350 LEI - PRET VECHI - 395 LEI


Promotia este valabila in toate centrele de recoltare SYNLAB, pana la 30 septembrie 2018

Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte