05.11.2015
Categorii(e): RO

synlab Holding GmbH se extinde in România

Misiunea asumată de synlab, care se concentrează în formula "orice test, oriunde, oricând", capătă azi un înțeles mai puternic prin prezența mult extinsă a grupului synlab în România.


 

Grupul de laboratoare synlab Holding, fondat în Germania și extins în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, prezent în România din 2005, anunță astăzi achiziționarea pachetului complet de acțiuni pentru un număr de șase companii de laboratoare de analize medicale umane și veterinare aparținînd grupului RomGerMed.

Astfel, synlab se extinde la nivel național și își consolidează poziția de furnizor important pentru piața românească de analize medicale umane și veterinare.

Integrarea laboratoarelor achiziționate în lanțul synlab va fi benefică mai ales pentru pacienți: acum, sloganul nostru "toate analizele medicale aproape de tine" se adresează unui număr mult mai mare de pacienți, care vor accesa ușor și direct serviciile medicale de calitate oferite de grupul internațional synlab: analize medicale într-un spectru de peste 5000 de parametri, specialiști din 26 de țări europene, metode de diagnostic de ultimă generație, inovație și eficiență prin consolidare.

 

Managementul synlab România

Bulevardul Tudor Vladimirescu Nr.29

Sector 5 Bucuresti

office@synlab-romania.ro