Abonare Newsletter

Pentru a vă abona la newsletter, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Prin abonarea la newsletter veți putea fi mereu la curent cu ofertele promoționale din centrele de recoltare, noutăți (ex. deschidere de noi centre de recoltare în orașul d-voastră., introducere de teste noi etc.), dar și informări despre fondurile asigurate de casele de sănătate. 

 

*LABORATOARELE SYNLAB SRL, cu sediul social în București Sectorul 5, B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 45, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/10027/2005, având CUI 17656582 („Synlab”), derulează periodic campanii promoționale și ne dorim să fii informat legat de acestea. În scop de marketing direct, SYNLAB poate prelucra următoarele tipuri de date personale: nume și prenume, adresă de email, număr de telefon, inclusiv prin mijloace automate, sau prin creare de profiluri.
Declar că mi-au fost aduse la cunoștință drepturile mele: dreptul de a îmi retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia; dreptul de acces la date; dreptul la rectificarea datelor; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul de opoziție si dreptul la portabilitatea datelor.
Aceste drepturi pot fi exercitate fie printr-o solicitare trimisă către SYNLAB prin poștă la adresa - București Sectorul 5, B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 45, fie printr-o solicitare transmisă la adresa de e-mail dpo.RO@synlab.com.
Totodată, mi-a fost adus la cunoștință dreptul de a mă adresa cu o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – adresa: București, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 – în cazul în care consider că prelucrarea s-a făcut cu nerespectarea legislației în vigoare.

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.