-->

Primul centru de testare COVID-19 în Aeroport Henri Coandă

Din 1 Aprilie, primul centru de testare COVID-19 în Aeroport Henri Coandă cu program 24h/7

În data de 1 Aprilie, s-a deschis primul și singurul centru de testare COVID-19 din cadrul unui aeroport din România, în Aeroportul Henri Coandă.

Deschiderea acestui centru a fost posibilă în urma unui parteneriat între Laboratoarele SYNLAB și Milena Medical Center.

Este primul centru care, pe lângă trimiterea prin e-mail, oferă rezultatul prin QR Code, dar și în formă printată – dacă este solicitat, atât în Română, cât și în Engleză.

În cadrul acestui centru rezultatul la testul RT-PCR COVID-19 este emis în maxim 6 ore de la recoltare, iar pentru cel de Antigen COVID-19 în 20 de minute de la recoltare.

Prețurile sunt după cum urmează: RT-PCR – 350 lei în intervalul 08.00 – 20:00; RT-PCR – 390 lei în intervalul 20:00 – 08.00; Antigen SARS COV-2 – 150 lei în intervalul 08:00 – 20:00; Antigen SARS COV-2 – 170 lei în intervalul 20:00 – 08:00.

Rezultatul testelor conține cod QR, pentru facilitarea vizualizării acestuia și a călătoriei în străinătate. 

Milena Medical a câștigat licitația deschisă cu strigare organizată de către Compania Națională Aeroporturi București' S.A pentru „Închirierea unei suprafețe în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă – corp de legătură AB4, parter, latura de S-V, pentru activitatea Centru Testare COVID 19', pe o durată de 2 ani. Cosmin Cătălin Peșteșan, Director General al CN Aeroporturi București: Asigurarea tuturor condițiilor necesare unei călătorii în siguranță constituie principala preocupare a CN Aeroporturi București. Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi pasagerilor facilități și servicii la standarde internaționale în contextul mondial al pandemiei de Covid-19.'

De mai bine de un an, SYNLAB s-a alăturat luptei împotriva răspândirii SARS-CoV-2. Această pandemie a devenit o provocare serioasă pentru sănătatea publică, economia și viața socială din România și din alte regiuni ale lumii.
Echipa SYNLAB și-a mărit constant capacitatea de testare din întreaga țară pentru a putea răspunde cererii tot mai mari de teste SARS-CoV-2.

Parteneriatul cu Milena Medical Center înseamnă pentru noi un alt motiv pentru a ne depăși limitele și a oferi pacienților posibilitatea de a călători în siguranță. În această perioadă, testul pentru depistarea SARS-CoV-2 este obligatoriu pentru a putea călători, iar noi venim în ajutorul pacienților punându-le la dispoziție un centru de recoltare exact acolo unde au nevoie.
Testarea rămâne esențială pentru urmărirea răspândirii virusului și pentru ruperea lanțurilor de infecții. Prin parteneriatul cu cei de la Milena Medical Center, ajutăm cât mai mulți oameni să treacă cât mai sigur posibil prin această pandemie și să aibă un zbor cât mai liniștit. 

Cum ajungi la centrul de testare din Aeroport?

Cu mașina:
Waze, prin căutarea după numele 'Centru Testare COVID-19 Aeroport Milena Medical Center'

Cu autobuzul Cursă Specială Aeroport:
Linia EXPRES 783 și 780 care au capăt de linie în Terminalul SOSIRI parter: după coborâre se continuă deplasarea în direcția de mers a autobuzului, urmând trotuarul la dreapta

Cu trenul:
Când se ajunge în afara terminalului SOSIRI, trebuie urmate semnele Centru Testare COVID-19 afișate pe același panou cu semnele SOSIRI, PLECĂRI.

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.milena.ro

Pentru a lua legătura direct cu centrul de recoltare, vă rugăm să sunați la 0786.559.622.

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.