UEFA Laboratory Diagnostics Provider 2021/2022

SYNLAB, Europe's Number One Medical Diagnostics Provider și furnizorul actual al serviciilor de laborator ale UEFA, a fost încredințat să continue testarea PCR pentru SARS-CoV-2 la meciurile competiției UEFA pentru viitorul sezon de fotbal.

SYNLAB va continua să furnizeze teste COVID-19 la meciurile competiționale UEFA și UEFA EURO 2020. 

• SYNLAB a fost numit de UEFA ca „UEFA Laboratory Diagnostics Provider 2021/2022”, pentru a fi responsabil de testarea COVID-19 pentru jucători, oficiali și personalul de la locul de desfășurare, care este o parte esențială a Protocolului de întoarcere la joc al UEFA

SYNLAB, cel mai mare furnizor european de servicii de diagnostic medical și furnizorul existent de servicii de laborator ale UEFA, a fost încredințat să continue testarea PCR pentru SARS-CoV-2 la meciurile competiției UEFA pentru viitorul sezon de fotbal .

În calitate de „UEFA Laboratory Diagnostics Provider 2021/2022”, SYNLAB va sprijini implementarea protocolului riguros de revenire la joc al UEFA, pentru a crea cel mai sigur mediu posibil pentru echipe, oficiali și personalul de la locul de desfășurare. Odată cu extinderea parteneriatului, SYNLAB își va folosi rețeaua sa largă de laboratoare europene pentru a oferi analize avansate pentru UEFA EURO 2020, testând toate cele 24 de echipe, precum și oficialii și personalul de pe locul celor 11 site-uri de meciuri dedicate din Europa.

Pe parcursul sezonului 2020/2021, SYNLAB a efectuat cu succes peste 160.000 de teste PCR pentru meciurile competiționale UEFA. SYNLAB și partenerii săi vor continua să testeze toți jucătorii și personalul pentru SARS-CoV-2 înainte de fiecare meci folosind RT-PCR sau o metodă de testare echivalentă din punct de vedere medical. Doar persoanele cu rezultate negative ale testelor vor putea participa la un meci și vor avea acces la stadion.

Mathieu Floreani, CEO SYNLAB, spune: „Suntem încântați să continuăm parteneriatul nostru de succes și de încredere cu UEFA. Pe baza angajamentului clar al SYNLAB față de excelența medicală, vom continua să depunem toate eforturile pentru a valorifica capacitățile noastre extinse în întreaga Europă, pentru a ne asigura că testarea jucătorilor, a oficialilor și a personalului de la locul de desfășurare este implementată în cel mai bun mod posibil. Mai ales având în vedere UEFA EURO 2020, suntem mândri că jucăm rolul nostru în crearea celui mai sigur mediu posibil pentru evenimentul unic de fotbal din Europa. Turneul va aduce bucurie pentru milioane - dacă nu sute de milioane - de fani ai fotbalului din Europa și nu numai în vremurile pandemiei COVID-19. ”

Subliniind angajamentul UEFA față de procedurile de testare fiabile și protocolul riguros de revenire la joc, Giorgio Marchetti, secretar adjunct al UEFA, adaugă: „Pe măsură ce lupta împotriva pandemiei COVID-19 continuă, sănătatea și bunăstarea jucătorilor, a personalului, a arbitrilor și a tuturor care lucrează pe stadion rămâne a fi prioritatea noastră absolută. Ultimul an a arătat că parteneriatul cu un lider din industrie precum SYNLAB ne permite să ne asigurăm că toate meciurile competiției UEFA se joacă într-un mediu cât mai sigur. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm această cooperare de succes cu SYNLAB ”.

 

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.