Cum pot vizualiza rezultatele analizelor recoltate?

Dacă v-ați făcut analizele într-unul din centrele de recoltare SYNLAB, există mai multe posibilități pentru vizualizarea rezultatelor. 

La recoltare, ați primit de la colegele din recepție, un CARTONAȘ COD PROBĂ, care conține COD UNIC DE PACIENT și COD DE PROBĂ. 
1. In cazul în care ați optat pentru primirea buletinului de analize în format electronic, acesta va fi trimis în format PDF pe adresa de e-mail indicată la înregistrarea datelor în sistemul informatic.
Fișierul se va trimite parolat iar pentru deschiderea acestuia trebuie să folosiți codul de probă primit la efectuarea înregistrării cererii.

Vizualizarea întregului dumneavoastră istoric medical se poate face și accesând portalul MySYNLAB, după crearea contului dumneavoastră propriu. După crearea contului, în această secțiune aveți posibilitatea de a vizualiza atât ultimele rezultate ale investigațiilor efectuate în cadrul Laboratoarelor SYNLAB cât și rezultatele investigațiilor anterioare.

Dacă totuși nu doriți să vă creați cont în portal și ați pierdut fluturașul ce conține datele pentru deschiderea fișierului, ne puteți contacta la numărul de telefon: 021.9087 sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2. Dacă nu ați optat pentru transmiterea rezultatului prin e-mail, puteți intra direct pe portalul mySYNLAB pentru vizualizarea rezultatului. 

Pentru a intra în platforma de vizualizarea a rezultatelor, puteți da click aici.

3. Dacă ați încercat ambele variante de mai sus, și tot nu ați reușit să vizualizați rezultatul, sau aveți și alte solicitări cu privire la rezultatul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 021.9087 sau să ne trimiteți e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și colegii noștri vă vor ajuta cu mare plăcere. 

 

 

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.