Test BRCA+17 GENES GRATUIT prin proiectul derulat de A.S.S.M.B

Laboratoarele SYNLAB participă în cadrul proiectului „Testarea BRCA”, derulat de Primăria Capitalei.

 VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE CHIAR ACUM!

Cine poate beneficia de acest proiect?

Beneficiarii proiectului: pacienți cetățeni români, cu domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul București obținută cu cel puțin 6 luni înainte de data depunerii cererii de aplicare în proiect pentru efectuarea testării BRCA, diagnosticați cu cancer de sân, ovar, endometru, prostată, colon și rect, pancreas, sarcoame saul alte tumori rare cu indicație medicală de la medicul specialist oncolog.

Pentru mai multe informații referitoare la program, accesați pagina web https://testarece.assmb.ro/ sau ne puteți contacta la 021.9087 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 


BRCA+17 GENES test

Este un panel de gene care include analiza genelor BRCA1 şi BRCA2 + 17 gene asociate cancerului de sân, ovar, endometru, prostată, colon și rect, pancreas, sarcoame saul alte tumori rare.

Avantajele testului BRCA+17 GENES

  • Include genele pentru care există dovezi știinţifice solide că se asociază cu aceste tipuri de cancer, pentru care ghidul NCCN descrie un management de caz specific, suplimentar față de BRCA1 si BRCA2.
  • Secvențiere NGS cu citiri paired-end + MLPA pentru duplicații și deleții în genele BRCA1BRCA2 si EPCAM + confirmarea rezultatelor pozitive cu secvențiere Sanger.

Testul BRCA+17 GENES este indicat:

  • Femeilor cu istoric familial de cancer de sân (feminin sau masculin) și/sau de cancer de ovar.
  • Femeilor care au o rudă cu sindromul cancerului familial.
  • Pacienților care au aceste tipuri de tumori, pentru a determina natura lor ereditară.
  • Femeilor ≥ 30 de ani fără istoric familial, pentru a determina riscul genetic pentru cancer ereditar de sân și de ovar și pentru a evalua diferitele opțiuni preventive și de screening.

 


Lista centrelor de recoltare SYNLAB afiliate programului:


SYNLAB 13 septembrie

Calea 13 Septembrie nr. 127, Bloc T3, Parter, Sector 5, BUCUREȘTI

SYNLAB Drumetului

Bulevardul 1 Mai,  nr. 28, Parter, Sector 6, BUCUREȘTI

 

SYNLAB Mihai Bravu

Șoseaua Mihai Bravu Nr. 134, Bl. D21, Parter, Sector 2

SYNLAB Pantelimon

Șoseaua Pantelimon Nr. 291, Bl. 9, Parter, Sector 2

SYNLAB Gheorghe Petrașcu

Strada Gheorghe Petrașcu nr. 3, București, Sector 3

SYNLAB Olteniței

Șoseaua Olteniței nr. 48-50, Sector 4

 

Programarile se fac la numărul de telefon 021.9087.

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.