Cardul de Fidelitate SYNLAB

Pentru că sănătatea ta este importantă, îți oferim cardul de fidelitate SYNLAB pentru a te bucura de reduceri la analize în oricare centru de recoltare de pe teritoriul țării!

Cine poate beneficia de cardul de fidelitate SYNLAB?

Cardul de fidelitate SYNLAB este disponibil GRATUIT oricărui pacient SYNLAB, la cerere, la momentul efectuării de analize medicale, în cadrul centrelor de recoltare SYNLAB.

Acesta poate fi obținut în orice centru de recoltare SYNLAB din România participant în cadrul Programului de Fidelitate.

Programul de Fidelitate SYNLAB se adresează persoanelor fizice în vârstă de cel puțin 18 ani care vor avea calitatea de pacienți SYNLAB prin achiziționarea de servicii aflate în portofoliul SYNLAB,  în oricare din centrele de recoltare participante în cadrul Programului de Fidelitate.

Cardurile de fidelitate sunt valabile în toate centrele de recoltare SYNLAB cu excepția centrului situat în Splaiul Unirii 313 A, Sector 3, București

Ce beneficii aduce cardul de fidelitate SYNLAB?

Beneficiezi de REDUCERI la analizele medicale cuprinse în oferta SYNLAB, cu excepția celor din departamentele de Genetică și Oncologie Moleculară și a pachetelor promoționale.

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte aflate în desfășurare.

Ce se întâmplă dacă se pierde sau se deteriorează cardul de fidelitate?

În cazul în care participantul pierde sau deteriorează Cardul de Fidelitate SYNLAB, calitatea sa de Participant în cadrul Programului este determinată în baza actului de identitate și a verificărilor efectuate în sistemul informatic SYNLAB, nefiind necesară emiterea unui nou card în locul celui pierdut/furat/deteriorat.

Citește aici Regulamentul complet și Oficial al Programului de Fidelitate SYNLAB:

Regulamentul Oficial al Cardului de Fidelitate SYNLAB valabil pana la 31 August 2023:

Regulamentul Oficial al Cardului de Fidelitate SYNLAB

 

Regulamentul Oficial al Cardului de Fidelitate SYNLAB valabil incepand cu data de 01 Septembrie 2023:

Regulamentul Oficial al Cardului de Fidelitate SYNLAB - actualizat - 1 septembrie 2023

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.