Services

LOGIN TO DOCTORS AND PARTNERS PORTAL


De la colectarea și înregistrarea probelor, până la analiza de laborator și gestionarea computerizată a rapoartelor: în fiecare zi sute de profesioniști se bazează pe SYNLAB pentru garantarea profesionalismului, fiabilității și competenței în toate fazele delicate de lucru și pentru extinderea extinsă a gamei de analize disponibile.

Serviciul de medicină personalizată

SYNLAB oferă medicilor, clinicilor private, spitalelor și specialiștilor soluții complet personalizate pentru efectuarea testelor care pot integra analiza genetică și biochimică și să ofere un sprijin cu adevărat eficient profesioniștilor.

Toate procesele sunt dezvoltate de o echipă dedicată extrem de specializată:

- dezvoltarea testului

- analize de laborator

- crearea raportului interpretat

- furnizarea de materiale de prelevare

- logistică

- personalizarea proiectului pe baza nevoilor specifice.

Un laborator de excelență

În laboratorul central din București, toate secțiunile care alcătuiesc medicina modernă de laborator sunt operaționale și pot fi funcționale pentru activitățile laboratoarelor, spitalelor, clinicilor, medicilor și specialiștilor:

Biochimie și imunometrie

Patologie clinică

Hematologie

Autoimunitate

Microbiologie

Toxicologie

Biologie moleculară

Genetică medicală

Anatomie patologică

Citogenetică

Accesați platforma special creată pentru medici și parteneri sau contactați-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOGIN TO DOCTORS AND PARTNERS PORTAL

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.