Sistem de calitate

Calitatea noastră este garanția dumneavoastră

Managementul calității conform standardelor ISO este un sistem organizațional care este bine integrat și consolidat în structura corporativă SYNLAB, al cărui scop principal este de a garanta satisfacția completă a fiecărei persoane care utilizează serviciile noastre. Atenția atentă acordată solicitărilor clienților este realizată printr-o îmbunătățire continuă a fiecărei activități conectate la serviciul furnizat utilizând un sistem de calitate eficient și dinamic. Acest sistem a fost dezvoltat prin implementarea obiectivelor vizate, identificarea unor indicatori specifici de calitate care vizează monitorizarea oricărui aspect al diferitelor activități și analiza critică a diferitelor procese ale companiei; rezultatul este o planificare în timp util a intervențiilor pentru îmbunătățirea și sporirea eficienței structurii. Standardul ridicat atins de SYNLAB confirmă rezultatele obținute de-a lungul timpului și ne încurajează să ne îmbunătățim progresiv performanța, conștienți că procesul calității este o provocare constantă.

Laboratoarele SYNLAB SRL, parte a grupului pan-european synlab Holding GmbH, este furnizor de analize medicale de laborator activ în România încă din 2005, prezent în București, Iași, Cluj-Napoca prin trei laboratoare centrale și mai multe centre de recoltare, având parteneri în clinici și laboratoare din toată România.

Grupul SYNLAB Holding GmbH, extins în 26 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, este în prezent cel mai mare furnizor european de servicii de diagnostic de laborator, oferind analize pentru medicina umana, veterinară și de mediu, și studiile clinice, consumabile medicale, servicii de consultanță, centre de donare de plasma.

Toate laboratoarele din grupul SYNLAB sunt acreditate conform ISO 15189:2013 și oferă o gamă extrem de variată de parametri de laborator (peste 5000), din care efectuează zilnic peste 1 milion de teste în domeniile: hematologie, hemostază, biochimie, imunologie, imunohistochimie, anatomie patologică, boli metabolice, hormoni, markeri virali, markeri tumorali și autoimuni, alergii, microbiologie, oncologie moleculară, genetică.

Metodele de lucru sunt validate internațional, iar laboratoarele din România sunt dotate tehnic cu aparate extrem de performante.

Laboratorul SYNLAB Iași funcționează în regim de garda 24/7, iar laboratoarele din București și Cluj funcționează de luni până sâmbătă.

Probele biologice recoltate în afara laboratoarelor sunt transportate de la centrele de recoltare proprii sau din clinici și spitale printr-o divizie de curierat intern, precum și prin servicii de curierat furnizate de companii specializate, în condiții de timp și temperatură atent monitorizate. Astfel, medicii și pacienții pot primi rezultatele analizelor uzuale în minimum o ora de la intrarea probelor în laborator, maximum 24 de ore.

Personalul medical din Laboratoarele SYNLAB este format dintr-un număr mare de specialiști, medici, biologi, biochimiști, chimiști și asistente medicale cu o vastă experiență, care oferă consultanță în domeniu, atât medicilor, cât și pacienților. Departamentul de suport pentru clienți oferă informații rapid tuturor celor interesați. Toate procesele de lucru funcționează după proceduri interne acreditate, care se referă la metodele de lucru în condiții obișnuite și de forță majoră, la metode de îmbunatățire și la acțiuni preventive pentru situații speciale.

Respectăm cu strictețe dispozițiile cuprinse în schemele de proceduri, precum și prevederile legilor, regulamentelor, ghidurilor, standardelor și instrucțiunilor emise de autoritățile competente, prevederile referitoare la procedurile de înregistrare/raportare a datelor, monitorizarea, auditului și inspecției.

Sistemele noastre electronice și aparatura de specialitate sunt periodic revizuite și prezintă o performanță consecventă. Acreditările specifice activității noastre de laborator sunt complete și la zi.

Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru informații suplimentare.

Obiectivele noastre

Satisfacerea așteptărilor și nevoilor clienților.

Nevoile și așteptările clientului, colectate prin instrumente de cercetare a pieței (de exemplu, chestionare) sau rapoarte spontane, sunt examinate, evaluate și, în funcție de pluralitatea clienților și de obiectivele programatice ale companiei, tratate corespunzător.

Respectarea cerințelor acreditării regionale.

Cerințele referitoare la acreditare, verificarea și actualizarea acestora sunt garantate de respectarea rezoluțiilor regionale relative și de îndeplinirea cerințelor de divulgare necesare.

Concordanță cu obiectivele și interesele grupului.

Obiectivele de calitate sunt definite și planificate pentru a garanta urmărirea lor reală și concordanța cu obiectivele strategice și instituționale ale grupului.

Respectarea cerințelor referitoare la activitățile de medicină de laborator, medicina muncii, diagnostic pentru imagistică, kinetoterapie și ambulatoriu și îmbunătățirea continuă a acestora.

Prin respectarea cerințelor de reglementare, obligatorii sau reglementate de autorități, controale de calitate, rezultatele auditurilor, planificarea activităților, furnizarea de resurse noi, utilizarea unor indicatori specifici pentru controlul celor mai relevante procese.

Controlul și revizuirea politicii de calitate și a obiectivelor acestora.

În timpul revizuirii periodice, cel puțin o dată pe an, este garantată o evaluare critică a politicii de calitate în vigoare pentru a evalua coerența cu cadrul strategic - organizațional, economic și legislativ care guvernează dezvoltarea activităților companiei.

Diseminarea și înțelegerea la toate nivelurile organizației.

Politica de calitate este răspândită la toate nivelurile organizaționale. Același lucru este prezentat și discutat cu diferiții colaboratori ai companiei pentru a le asigura înțelegerea și obiectivele. 

 

 

 

 

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.