SYNLAB WellMe

Începe astăzi călătoria către starea de bine cu pachetele WellMe

Pachetele WellMe de la SYNLAB reprezintă modalitatea perfectă prin care te poți informa cu privire la starea sănătății tale. Acestea conțin o serie de teste atent selectate care îți vor oferi o imagine amplă și complexă asupra stării tale de sănătate. Informațiile sunt cruciale în detectarea afecțiunilor cronice grave înainte ca acestea să devină o problemă.

Cum arată starea de bine?

Starea de bine reprezintă o stare completă de bine atât fizică cât și psihică. Deoarece cele două se află în strânsă legătură problemele apărute intr-una dintre zone, o pot afecta și pe cealaltă. În același timp, îmbunătățirea sănătății tale fizice poate aduce beneficii și sănătății tale mintale și invers.

WellMe reprezintă o serie de teste special concepută de SYNLAB pentru a te asigura că poți avea o imagine clară asupra stării tale de sănătate în orice etapă a vieții.

Aceste teste reprezintă primul pas în detectarea unor afecțiuni cronice grave, cum ar fi hipertensiunea arterială, boli de inimă și diabet. WellMe te ajută să identifici din timp problemele de sănătate și îți oferă posibilitatea de a preveni bolile grave.

Începe călătoria către un tine mai sănătos cu pachetele WellMe

Pentru a-ți menține o stare bună de sănătate pentru o perioadă lungă de timp, fă primul pas și obține astăzi un test WellMe.

Detectarea precoce a bolilor:

Efectuarea regulată a testelor WellMe permite medicilor să detecteze semnele stărilor de sănătate subiacente, ceea ce ajută la prevenirea progresului și agravarea acestora.

Îngrijire preventivă:

Prevenția reduce riscul de boli, dizabilități și deces.

Reducerea costurilor dedicate sănătății:

Problemele de sănătate pot fi costisitoare dacă nu sunt diagnosticate la timp. Controalele regulate WellMe te asigură că gestionezi, eviți și previi afecțiunile grave de sănătate într-un stadiu incipient.

Monitorizarea stării de sănătate:

Prin controalele regulate WellMe, vei avea acces la informații care te vor ajuta să îți monitorizezi sănătatea fizică, mintală și emoțională.

Alege pachetul care ți se potrivește cel mai bine

WellMe se străduiește să schimbe vieți, oferindu-ți cele mai relevante teste, indiferent în ce fază a vieții te afli, pentru a-ți determina starea de sănătate, pentru a planifica îmbunătățirea sănătății sau pentru a menține o viață sănătoasă.

Copii

Oferă-le micuților tăi cel mai bun start în viață cu testele complete de sănătate WellMe pentru copii. Urmărește creșterea și dezvoltarea lor și identifică devreme eventualele probleme.

Află mai multe

20 - 29 ani

Ești în floarea vârstei și vrei să rămâi așa? Testele WellMe pentru adulți cu vârsta între 20-29 de ani îți vor oferi o imagine clară a stării tale de sănătate și te vor ajuta să identifici eventualele probleme.

Află mai multe

30 - 39 ani

Preia controlul asupra sănătății tale pe măsură ce intri într-o noua etapă a vieții tale, cu testele WellMe pentru adulți între 30-39 de ani. Menține-ți starea de sănătate într-o formă maximă prevenind potențialele riscuri.

Află mai multe

40 - 49 ani

Anii 40 pot reprezenta anii schimbării și este important să fii la curent cu sănătatea ta. Testele WellMe pentru adulți cu vârste cuprinse între 40-49 de ani îți vor oferi o imagine clară a stării tale de sănătate și te vor ajuta să faci ajustările necesare în stilul de viață.

Află mai multe

50 - 59 ani

Pe măsură ce te apropii de vârsta pensionării, asigură-te că ești în cea mai bună formă posibilă cu testele WellMe pentru 50-59 de ani. Menține-ți starea de sănătate într-o formă maximă prevenind potențialele riscuri și bucură-te din plin de anii tăi de aur.

Află mai multe

60+ ani

Rămâi activ și sănătos în anii tăi de aur cu testele WellMe pentru 60 și peste. Testele noastre cuprinzătoare îți vor oferi o imagine clară a sănătății tale și te vor ajuta să fii la curent cu orice potențială problemă.

Află mai multe

Accesează astăzi unul dintre pachetele WellMe!Rezerva acum

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.