Rezultate analize SYNLAB

 

Bine ați venit pe portalul mySYNLAB!

Aici vă puteți vizualiza rapid și simplu atât ultimele rezultate ale analizelor medicale efectuate cât și istoricul tuturor analizelor efectuate în trecut în cadrul Laboratoarelor SYNLAB.
Accesul este securizat, iar pentru a continua, trebuie să vă autentificați folosind datele de acces furnizate pentru vizualizarea on-line a rezultatelor analizelor dumneavoastră.

 

În cazul în care întâmpinați dificultăți, vă rugăm să parcurgeți informațiile suplimentare din rândurile de mai jos
 

REZULTATE PACIENȚI | Analize SYNLAB

Secțiunea se adresează pacienților Laboratoarelor SYNLAB

În această secțiune puteți vizualiza și verifica rezultatele analizelor efectuate recent cât și istoricul tuturor testelor efectuate în trecut în cadrul Laboratoarelor SYNLAB.

Cum vizualizez rezultatul unei analize efectuate recent?

  • După înregistrarea cererii de analize, ați primit un COD UNIC DE PACIENT și unul sau mai multe CODURI DE PROBĂ, în funcție de numărul de cereri înregistrate. Pentru a deschide și vizualiza rezultatele, introduceți CODUL DE PACIENT și CODUL DE PROBĂ în câmpurile indicate, apoi apăsați butonul “AUTENTIFICA”

  • În cazul în care ați optat pentru primirea buletinului de analize în format electronic, acesta va fi trimis în format PDF pe adresa de e-mail indicată la înregistrarea datelor în sistemul informatic.
    Fișierul se va trimite parolat iar pentru deschiderea acestuia trebuie să folosiți codul de probă primit la efectuarea înregistrării cererii.


Cum vizualizez rezultatele testelor mele anterioare?

Vizualizarea întregului dumneavoastră istoric medical se poate face și accesând portalul MySYNLAB, după crearea contului dumneavoastră propriu. După crearea contului, în această secțiune aveți posibilitatea de a vizualiza atât ultimele rezultate ale investigațiilor efectuate în cadrul Laboratoarelor SYNLAB cât și rezultatele investigațiilor anterioare.

Dacă totuși nu doriți să vă creați cont în portal și ați pierdut fluturașul ce conține datele pentru deschiderea fișierului, ne puteți contacta la numărul de telefon: 021.9087 sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

REZULTATE MEDICI | Analize SYNLAB

Secțiunea se adresează medicilor parteneri SYNLAB

În această secțiune puteți accesa și verifica atât rezultatele analizelor efectuate recent de către pacienții dumneavoastră cât și istoricul tuturor testelor efectuate în cadrul Laboratoarelor SYNLAB. Accesul se face introducând codul de parafă și parola pusă la dispoziție de către Laboratoarele SYNLAB.

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.