-->

Cum pot vizualiza rezultatele analizelor recoltate?

Dacă v-ați făcut analizele într-unul din centrele de recoltare SYNLAB, există mai multe posibilități pentru vizualizarea rezultatelor. 

La recoltare, ați primit de la colegele din recepție, un CARTONAȘ COD PROBĂ, care conține COD UNIC DE PACIENT și COD DE PROBĂ. 

1. Dacă ați optat pentru transmiterea rezultatului prin e-mail, când primiți e-mail-ul de la noi, PAROLA pe care trebuie să o introduceți este CODUL DE PROBĂ de pe cartonaș. 

2. Dacă nu ați optat pentru transmiterea rezultatului prin e-mail, puteți intra pe platforma noastră on-line pentru vizualizarea rezultatului. În platformă vi se vor solicita Cod Pacient și Cod Probă, pe care le găsiți pe cartonașul primit în recepție. 

Pentru a intra în platforma de rezultate puteți da click aici.

3. Dacă ați încercat ambele variante de mai sus, și tot nu ați reușit să vizualizați rezultatul, sau aveți și alte solicitări cu privire la rezultatul dumneavoastră, vă rugăm să dați mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și colegii noștri vă vor ajuta cu mare plăcere. 

 

 

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.