Informații Pacienți

sfaturi, synlab, sanatate

Sfaturi pentru o viață lungă și o sănătate de durată

lapte, analize medicale

MADRID, Spania - Există dovezi care sugerează că un consum constant de lactate asigură o mai bună sănătate cognitivă la adulții de vârstă înaintată.

analize medicale

Testați copiii înainte de a-i trimite în colectivitate

Aspecte legale

oseoporoza, analize medicale

Osteoporoza este o boală care provoacă degenerarea oaselor în timp, fiind determinată de nivelul scăzut al densității osoase.

alcoolism, analize medicale

Alcoolismul este o problemă medicală și socială, uneori cu implicații de natură legală, cu un impact substanțial asupra vieții individului afectat, asupra familiei acestuia și chiar a comunității.

ALEX 2 (ALLERGY EXPLORER - TEST MULTIPLEX IGE SPECIFIC 295 ALERGENI)

Alergiile sunt reacții pe care organismul le poate avea ca urmare a intrării în contact cu anumite substanțe întâlnite în mediul înconjurător.

Expuși la poluare, stres, consum de legume și fructe tratate cu erbicide/pesticide, produse de igienă sau cosmetice care conțin diverse toxine?

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.